Friday, July 3, 2015

پمپ طبقاتی استیل – پمپ طبقاتی بوستر پمپ – پمپ سیرکولاتور

پمپ طبقاتی – پمپ طبقاتی استیل – الکتروپمپ طبقاتی لوارا ایتالیا – پمپ طبقاتی گراندفوس – پمپ گراندفوس سری CR – پمپ گراندفوس عمودی طبقاتی – پمپ سانترفیوژ طبقاتی لوارا – پمپ طبقاتی پنتاکس ایتالیا – پمپ عمودی پنتاکس – پمپ عمودی استیل لوار – پمپ عمودی گراندفوس – ثبت سفارش انواع پمپ طبقاتی

پیشنهادات در انتخاب پمپ : 
اکثر سازندگان پمپ مجموعه پیشنهادات خود را همراه یکسری مدارکی ارائه می دهند که آنرا اصطلاحاً پیشنهاد گویند یک پیشنهاد معمولا حاوی اطلاعات زیر است 
شماره تیپ پمپ ، نوع پمپ ، جزئیات مواد ساختمانی پمپ ، نوع نیروی محرکه پمپ ، منحنی مشخصه پمپ ، وزن قیمت زمان تحویل بعد از دریافت سفارش خرید توافق نامه قانونی ( قرارداد ) ضمانتنامه زمان حمل نوع پرداخت مالیات  نحوه حمل و نقل … که به همراه این اطلاعات معمولا یک نقشه کلی و نیز کاتالوگی که درآن مشخصات هیدرولیکی پمپ  مشخص است نیز داده شده است اگر سازنده پمپ بخصوص را برای طراحی خاصی طرح کند احتمالاً کاتالوگ خاصی نخواهد داشت و فقط مشخصات پمپ به صورت اطلاعات ارائه می شود .
محاسبات در مورد انتخاب پمپ 
کلا پنج مرحله اساسی در انتخاب پمپهای کوچک و بزرگ اعم از گریز از مرکز دورانی و رفت و برگشتی وجود دارد که این مراحل عبارتند از : 
• نقشه جانمائی ایستگاه پمپاژ همراه با نقشه های مرتبط با پمپ 
• انتخاب گروه و نوع پمپ 
• ترسیم ارتفاع کلی روی نقشه شماتیک 
• ترسیم ظرفیت پمپ 
• مطالعه در خصوص شرایط سیال 
کشیدن نقشه جانمائی ایستگاه : برای ترسیم این قسمت مشخص کردن نقشه بطور ساده و با نمودار های تک خطی کافی است بطوریکه تمام لوله کشی ها ، شیرها و وسایل دیگری که در قسمتهای مختلف و در مسیر پمپ آب وجود دارد را نشان می دهد روی تمامی لوله ها باید شماره گذاری کرد و ضمناً اگر خط لوله خیلی پیچیده باشد کشیدن نقشه ایزومتریک مفید خواهد بود . 
انتخاب گروه و نوع پمپ 
اولین قدم برای انتخاب گروه پمپ مطالعه نقشه جانمایی مربوط به پمپ بوده که می توان ظرفیت و ارتفاع مورد احتیاج را ارزیابی کرد. همچنین مطالعه در شرایط سیال کلید دیگری برای دستیابی به گروه پمپ است .
مطالعه فاکتور های دیگری از قبیل سرویس کارکرد پمپ ( پیوسته یا متناوب ) بطور سری و یا موازی قرار گرفتن پمپها و … خیلی فاکتور های دیگر برای انتخاب گروه پمپ اهمیت دارد این فاکتور ها در اهمیتی همتراز با مطالعه ظرفیت و ارتفاع پمپ قرار دارد . 
کشیدن ارتفاع کلی روی نقشه جانمائی 
ارتفاع کلی را روی نقشه جانمائی باشد مشخص نمود ارتفاع کلی شامل ارتفاع راکد به علاوه محاسبات مربوط به افت انرژی در خطوط لوله می باشد که باید توسط مهندس طراح دقیقاً محاسبه گردد .
محاسبه ظرفیت 
محاسبه ظرفیت در قسمتهای دیگر بطور مفصل بحث شده است ولی آنچه مشخص است اینکه در شرایط کارکرد معمولا مقدار آبدهی را مشخص می کنند به عنوان مثال مقدار بخاری که از توربین خارج می شود با توجه به شرایط بخار خروحی مقدار آب مورد لزوم برای خنک کاری آنرا دقیقا مشخص می کند تغییرات فصلی مقدار آب و ضریب اطمینان نیز باید در نظر گرفته شوند تا مقدار آبدهی حقیقی بدست آید . 
مطالعه در خصوص شرایط مایع 
جاذبه ویژه مایع ، دما ، فشار بخار ، گرانروی ، خصوصیات شیمیایی از جمله فاکتورهائی هستند که باید بدقت مطالعه شود . 
انتخاب تعداد پمپها 
بسته به احتیاجی که برای استفاده از آبدهی کامل و یا قسمتی از آن در فرآیند می باشد و همچنین وجود پمپ جانشینی در سیستم عملیات پیوسته ظرفیت کلی ممکن است به دو نیمه ظرفیت تقسیم شود و شاید سومین پمپ دوتائی بعنوان پمپ جانشینی در سیستم بکار رود که این در مواقعی مناسب است که برای فرآیندی در زمانهائی احتیاج به کمتر از نصف آبدهی کلی باشد وقتی که احتیاج به کار یک پمپ بوده توان کمتری نسبت به پمپ با ظرفیت کامل که با ظرفیتی کمتر از نصف کار می کند وجود دارد. 
فاکتورهای ظرفیت ، ارتفاع و طبیعت سیال روی انتخاب پمپ اثر زیادی دارد برای مثال با استفاده از جدول می توان به این نقطه نظر رسد که برای سیالی که در ارتفاع زیاد و ظرفیت پایین و با طبیعت سیالی روشن و تمیز کار می کند پمپ رفت و برگشتی مناسب است. 
انتخاب نوع آب بندی بصورت آب بندی مکانیکی یا پکینگ 
امروزه بیشتر شرکتهای سازنده ترجیحا خریدار آب بندی های مکانیکی شکل می باشند این نوع آب بند های بیشتر در مواقعی بکار می رود که بخواهند میزان نشست صفر باشد. 
( مثل بکاربردن سیالات خرونده سمی و فرار ) آب بندی های مکانیکی در خصوص پمپ سانتریفیوژ دوار بکار می رود آب نبدی های مکانیکی دارای تعمیرات مخصصو به خود می باشد که اگر مانند محفظه های آب بندی پک شده با آنها رفتار شود ممکن است ایجاد مزاحمت کند  آب بندی های مکانیکی قبل از خراب شدن هیچ خبر قبلی از ایجاد نقص نمی دهد که در آنصورت باید آب بندی را کلا عوض کرد اما در پکینگ ها قبل از خراب شدن کامل می توان نقص را مشخص کرد و می توان آنها را تعمیر کرد و در کل ارزانتر نیز هستند. 
پکینگ ها هنوز از دور خارج نشده اند و تقریباً برای هر نوع و گروه از پمپها بکار برده می شود در دمای بالا بالاتر از 300 جعبه  های لائی متعلق به پمپهای ورودی آب تغذیه به بویلر و پمپهای آب گرم را مجهز به سیستم های سرد کننده می کنند گلند های نوع خفه کننده معمولا توصیه می شود پمپهای شیمیائی را گاهی اوقات به محفظه های اضافی آب نبدی مجهز می کنند و روغن را بعنوان مایع آب نبد کننده بکار می برند همچنین یک منبع خارجی ممکن است برای آب سرد کننده و یا روغنکاری پمپ ( روانسازی بکار رود پمپهای تقطیر که تحت خلاء کار می کنند باید دارای جعبه آب بندی شده شکل و همچنین اتصالاتی به یک منبع خارجی آب تمیز داشته باشند شکل یک پمپ نمونه در خط لوله را با کاسه نمد هائی که با آب خنک می شوند و گلند خفه کننده نشان می دهد . 
پمپها جهت روغن داغ دارای کاسه مند های آب بندی شده بوده که معمولا روغن بعنوان مایع آب بندی در آن بکار می رود فشار این روغن باید حداقل 25 درصد بالاتر از فشار محفظه آب بندی باشد. 
معمولا پمپهای مایعات فرار و پمپهای روغن داغ دارای آب بندی مکانیکی هستند پکینگ هائی که امروزه در صنعت برای آب بندی بکار می روند دارای جنسهای مختلفی از جمله پنبه ، تفلن ، رزین های فنلی ، سیلیکون ، فلزات ، نخهای نایلونی ، چرم و پنبه نسوز هستند 
برای تمام انواع پمپهای رفت و برگشتی از آب بندی گلند یا پکینگ استفاده می شود که این امر باعث محدود شدن کاربرد این نوع پمپها شده است. 
در نهایت وقتی که هدف آب بندی بدون نشت است و یا محصول شامل مواد ساینده سمی و یا تقریباً فرار است آب بندی مکانیکی ترجیح داده می شود پکینگ از آب بندی مکانیکی هم اندازه خودش ارزانتر بوده و برای شفت های خیلی بزرگ ( بالاتر از 5 اینچ ) گلند پکینگ ممکن است تنها بر این اساس انتخاب شود . 

No comments:

Post a Comment